Saaristo Openin lipunmyynti alkaa, tapahtuma kasvaa edelleen

0

Kymmenvuotias Saaristo Open tuottaa Hovirinnan rantaan useita maan kovimpia esiintyjiä. Kärkinimenä ovat Kaija Koo, uuden ilmestymisen tehnyt Pikku G, Michael Monroe, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani sekä elävä legenda J. Karjalainen. Juhlavuoden lavalle nousevat lisäksi räväkkä Klamydia, Ellinoora, Juha Tapio sekä Happoradio.
Lista jatkuu, sillä esiintymisvuoroon tulevat myös Popeda, Olavi Uusivirta, Chisu sekä Pyhimys trionsa Teflon Brothersin kanssa.
Festarialue laajenee entisestään ja kääntyy kokonaan toisinpäin. Alueelle tuodaan kaksi lavaa, joissa soi musiikki koko festivaalin ajan. Saaristo Open tekee yhteistyötä Turku Rock Academyn kanssa, ja tarjoaa nuorille tulevaisuuden musiikin lupauksille mahdollisuuden esiintyä oikeilla festivaaleilla.
Alueen uudistuksen lisäksi kasvaa VIP-Loungetilojen määrä.
Uutuutena Saaristo Open järjestää lapsille, nuorille ja perheille oman erillisen Saaristo Junior-festivaalin lauantaina päivällä ennen Saaristo Openin iltaohjelman alkua.
Uudella Junior-festivaalilla nähdään lasten ja nuorten suosikkiesiintyjiä, kun lavalle nousevat Kaarinan oma kultapoika Benjamin Peltonen, Aleksanteri Hakaniemi sekä Lukas Leon. Tapahtumaan osallistuvat myös Suomen kovimmat tubettajat kuten mm. Roni Back, Deata, Roponen, Pinkku Pinsku sekä Sara Karoliina.
Saaristo Openin lipunmyynti käynnistyy huomenna 1.maaliskuuta.