SunPaimio- sivusto avautui netissä – kehittämiseen kutsutaan mukaan

0

Tänään avautui netissä SunPaimio-sivusto, jota kaupunki on kehitellyt yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa. Pikaisesti rakennetun sivuston puuhaajina ovat elinkeinojohtaja Mika Ingi ja teknisestä toteutuksesta on vastuun kantanut kaupungin ict-pääsuunnittelija Oskari Summanen.

Sivusto rakentuu ja täydentyy osissa vuoden 2019 aikana ja valmis sen odotetaan olevan 2020.

Sivuston kehitystyö jatkuu, eli nyt avattiin niin sanotusti ensimmäinen versio, ja sivustolta löytyy kohta, jonka kautta rakentavaa palautetta odotetaan.

SunPaimio-sivusto avattiin sopivasti Turussa järjestettävien rakennusmessujen alkaessa. Tänään alkavilla ja yli viikonvaihteen kestävillä messuilla Turun lähikunnat markkinoivat tontteja ja palvelujaan. Paimio ilmoittaa päässeensä nyt arvoiseensa paikkaan: a-luokkaan eli messuosasto löytyy nyt hallista A. Osastolla esitellään mm. suositun ja koko ajan laajenevan Saaren alueen tonttivalikoimaa.

Kaarinan kaupungin osastolla tuodaan näkyvästi esiin, että monen vuoden tauon jälkeen kaupungilla on myynnissä ennätysmäärä eli 70 omakotitonttia. Uusina alueina on Silvolanmetsä ja Kultanummi Auranlaaksossa ja Pontela Piikkiön keskustan tuntumassa. Pontelan ja urheilukentän kulmilta löytyy peräti 29 tonttia.

https://www.sunpaimio.fi/

#Paimio

Lue lisää 12.2.2019 lehdestä