Susi tappoi lemmikkikoiran Paimion Tammisillassa torstai-iltana – seudulla useita susihavaintoja

1
Suden jälki Paimion Tuuvalasta kotipihalta muutama päivä sitten.

Susi tappoi perheen lemmikkikoiran torstai-iltana Paimiossa. Koira löytyi kuolleena pienen matkan päästä talosta metsiköstä. Paimionlahden riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja Marko Perkkiö vahvistaa tapauksen Turun Sanomien uutisessa.

Sosiaalisessa mediassa liikkuvien tietojen mukaan kuollut koira oli keskikokoinen saksanpystykorva. Tarkempi tapahtumapaikka sijaitsee Paimion Tammisillan lähistöllä. Paimion facebook-ryhmissä kerrotaan myös useista muista susihavainnoista lähipäivinä ja lähiviikkoina. Päivän Kunnallislehdessä on asiaa koskeva mielipidekirjoitus.

 

Lue lisää 1.2.2019 lehdestä

1 KOMMENTTI

  1. Sutta varmaan ärsytti mittelin räksytys, eihän pystykorvat osaa olla hiljaa. Taitaa susi saada kohta tappotuomion, toisin kuin ne saksanpaimenkoirat jotka hyökkäsivät pojan kimppuun Kokemäellä. Sitä saa miettiä kumpi on vaarallisempi ihmiselle, susi vai koira? Kyllähän noita lemmikkikoiria kuolee autonkin alle.

Kommenttien lisääminen on estetty.