Kehätien räjäytystyöt alkavat ja liikenteeseen tulee poikkeusjärjestelyjä ensi viikolla

0

Turun kehätien parannustyöt alkavat ensi viikolla vaikuttaa myös liikennejärjestelyihin, kun louhinta- ja räjäytystyöt käynnistyvät Kirismäen eritasoliittymässä. Niiden vuoksi Vt 1:n liikennettä joudutaan hetkittäin pysäyttämään muutamiksi minuuteiksi kerrallaan. Pysäytyksiä on muutaman kerran viikossa ja ne kestävät maksimissaan 8 minuuttia.

Räjäytykset ajoitetaan niin, etteivät ne osu vilkkaimpiin ruuhkatunteihin. Räjäytystyöt kestävät vuoteen 2020 saakka.

Kehätiellä ja Vt 1:llä liikkujien kannattaa siis varata matkantekoon hieman enemmän aikaa, sillä parannustöiden takia kehätielle tulee poikkeusjärjestelyjä ja alennettuja nopeusrajoituksia. Myös työkoneita kannattaa varoa. Tarkkaavaisuus ja kärsivällinen mieli ovat tienrakentajien toive autoilijoille.

Hankkeesta saa ajantasaista tietoa verkkosivuilta www.vayla.fi/turunkehatie sekä Facebookissa www.facebook.com/E18Turunkehatie/