Nuori Paimion Kiekkoseura nousi kolmoseen

0
Benjamin Roozbehan teki ottelussa hattutempun.

Paimion Kiekkoseura nousee ensi kaudelle kolmosdivisoonaan. Nousu varmistui sunnuntaina kotihallissa, kun paikallisvastustaja Salon Kiekkohait hävisi ottelun maalein 3-1.
Lähtökohdat otteluun olivat selkeät: Kiekkohaiden oli pakko voittaa kun taas paimiolaisille riitti tasapelikin. Ilmassa todellakin oli kevään suuren ja merkityksellisen pelin tuntua ja asetelmaa nostatti se, että PKS perustettiin vasta noin kymmenen kuukautta sitten ja nyt vastassa oli suuri organisaatio naapurikaupungista.
Molemmat joukkueet pelasivat erittäin tarkasti eikä kentällä ollut milliäkään ylimääräistä tilaa. Ensimmäisessä erässä huolimattomia jäähyjä jaettiin molemmille joukkueille ja PKS:n ylivoima näytti teränsä. Oskari Palin toi kiekon alueelle ja antoi sen Benjamin Roozbehanille joka kierteli hetken aikaa, kunnes päätti laukoa itse. Kiekko löytyi salolaisten maaliverkosta ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin paimiolaiskomennossa.
Salolaisten yritykset hyviltäkin paikoilta nollasi toisessa erässä peräti 19 kertaa kiekon eteen ehtinyt Sami-Pekka Ansio.
Ottelun lopulla Benjamin Roozbehan räjäytti Paimion hallin laittamalla kiekon tyhjään maaliin ja iskemällä hattutempun.
Loppulukemat 3-1 nostivat PKS:n karsintasarjan voittajaksi ja joukkue nousee ensimmäisen toimintakautensa jälkeen kolmosdivisioonaan.
Sarjanousu oli joukkueen ehdoton tavoite, jonka eteen tehtiin valtavasti töitä.

Lue lisää 26.3.2019 lehdestä