Onko puukottajaa etsitty myös Paimiossa – poliisi ei kerro

0

Etsinnät niin sanotun Haagan puukottajan, eli Hayder Abduljabbar Al-Hmedavin löytämiseksi laajenivat viime viikolla Turun seudulle, ja poliisi teki kotietsinnän yksityisasuntoon Kaarinan Hovirinnassa. Paikalla oli useita partioita, ja poliisi luonnehtii etsintää Turun seudun merkittävimmäksi.
Al-Hmedavia ei paikalta saatu kiinni, mutta asunnosta löytyi muuta, mikä auttoi poliisia eteenpäin.
Huhujen mukaan myös Paimiossa oli Kriivarin alueella mittavahko poliisi-operaatio viime viikonvaihteessa, mutta poliisi ei vahvista liittyykö operaatio tähän tapaukseen. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario, VT Pekka Hätönen Helsingin poliisilaitoksen rikostutkintayksiköstä toteaa ainoastaan, että epäiltyä on etsittu Turun alueella ja etsintä jatkuu aktiivisena.
– Etsinnöillä on saatu tietoja epäillyn liikkeistä ja tutkintaa on kohdennettu eteenpäin sen mukaan. Etsintä jatkuu aktiivisena, ja kaikki havainnot ovat arvokkaita. Etsinnän painopistettä en tässä yhteydessä voi kommentoida.
Vuonna 1985 syntynyttä Al-Hmedavia epäillään kahdesta murhan yrityksestä, yhdestä tapon yrityksestä ja kolmesta törkeästä pahoinpitelystä. Hän puukotti entistä vaimoaan 3. maaliskuuta Haagassa Santavuorentiellä, jossa sijaitsee lastensuojeluyksikkö. Vammoja saivat myös naisen aikuinen ystävä sekä pariskunnan kolme lasta.