Tapon yritys Vistalla lieventyi kahakaksi

0

Väkivallantekoon liittynyt iso poliisioperaatio perjantai-iltana Paimiossa herätti laajasti huomiota. Poliisin tutkinnasta kerrottiin ensin sunnuntaina, että kyse oli tapon yrityksestä ja sen johdosta otettiin kiinni useita samaan seurueeseen liittyneitä henkilöitä. Maanantaina selvisi, että tapahtuman mittasuhteet olivat lievemmät.
Vistalla ja Hajalassa tapahtunutta väkivallantekoa tutkitaan tällä hetkellä pahoinpitelynä, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, ampuma-aserikoksena sekä laittomana uhkauksena. Kaikki asianosaiset on kuulemisen jälkeen vapautettu.
Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Jussi Helesvirta kertoo, että osallisena oli autoseurue, jossa oli kaksi miestä ja nainen. Helesvirran mukaan riidan seurauksena autossa ammuttiin aseella, jonka panoksena oli paukkupatruunoita.
Yksi henkilö vietiin perjantai-iltana sairaalaan, mutta vammojen tarkistamisen jälkeen hän ei enää tarvinnut sairaalahoitoa.

Lue lisää 26.3.2019 lehdestä