Sauvon rehtori- sivistysjohtajakuvio ensi viikolla valtuustoon – hallitus äänesti ratkaisusta

0

Sauvon kunnanhallitus päätti maanantaina 8.4. täyttää Sauvon koulunrehtorin viran vakituisesti 1.8.2019 alkaen. Rehtorin virka on haettavana 29.4.2019 kello 15 mennessä.

Tämän lisäksi kunnanhallitus esittää valtuustolle, että Sauvon kuntaan perustetaan sivistysjohtajan virka. Kelpoisuudeksi määritellään virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä toimialan tuntemus. Virka täytetään määräaikaisena kahdeksi vuodeksi, ja perusteena on rakennushankkeiden ja toiminnallisten muutosten läpivieminen.

Kunnallislehti kirjoitti väärin 9.4. lehdessä, että rehtorin ja sivistysjohtajan tehtävät yhdistettäisiin.

Sauvon kunnanhallituksessa asiasta äänestettiin, kun Mari Kesälä (sd.) teki esityksen, että koulun rehtori täytetään vakituisesti ja sivistysjohtajan virka määräaikaisesti. Kunnanhallituksessa Kesälän ehdotus hyväksyttiin äänin 7-0.