Sauvossa varsinainen jalkapalloviikonloppu

0

Junnuturnaus, edustuksen peli ja historiallinen naisten aloitusottelu. Toukokuun ensimmäinen viikonvaihde on Sauvossa varsin jalkapallopainotteinen, sillä Peimari United P/T 09-10 joukkue järjestää Sauvossa kaksipäiväisen jalkapalloturnauksen, johon osallistuu 28 joukkuetta eli arviolta 300 pelaajaa. Turnaus pidetään Sauvon Hakkispaanalla 4.-5.5. ja siihen osallistuvat ovat 2009-syntyneitä tai nuorempia jalkapallojunioreita.
Joukkueet tulevat lähialueilta: Sauvo, Paimio, Piikkiö, Kaarina, Masku, Lieto, Aura, Turku, Parainen, Salo, Littoinen, Mynämäki, Raisio.
Turnaus alkaa kumpanakin päivänä klo 9 ja päättyy n. 14.30. Otteluita on luvassa kahden päivän aikana noin 80. Turnauksessa palvelee myös poikkeuksellisen laajatarjontainen buffetti makkaraperunoineen.
Jalkapallon täyteisen Sauvo-viikonlopun täydentää lauantaina iltapäivästä pelattava PeimariUnitedin miesten edustustusjoukkueen peli, jossa aloituspotku on kello 16. Heti tämän ottelun perään pelataan Hakkispaanalla historian ensimmäinen naisten edustusjoukkueen kotiottelu alkaen klo 18.30.