Moottoritien liikenne kiertotielle Kirismäen liittymässä maanantaina – käytössä syksyyn 2020 asti

0

Moottoritien liikenne siirtyy maanantaina 13.5. kiertotielle Turun suuntaan Kirismäen liittymän kohdalla. Samanlainen järjestely vastakkaiseen Helsingin suuntaan toteutetaan perjantaina 17.5. aamupäivällä.

Uusista kiertoteistä huolimatta moottoritiellä on edelleen kaksi ajokaistaa molempiin suuntiin. Nopeusrajoitus kuitenkin putoaa 60 kilometriin tunnissa. Poikkeusjärjestelyt ovat käytössä vuoden 2020 syksyyn saakka.

Turun kehätien rakentaminen on päässyt täyteen vauhtiin ja tietyöt tuovat mukanaan

Myös kehätien kevyen liikenteen väylä Kirismäen sillan kohdalla suljetaan ja siirretään maanantaina kiertämään Hadvalantien ja Ilolanmäentien kautta, kertoo Väylä.

– Ensi maanantaista lähtien kannattaa työmatkaan varata hieman enemmän aikaa ja pitää maltti mukana myös jatkossa, sillä kiertotiet ja alennetut nopeudet ovat tosiaan käytössä lähes puolitoista vuotta. Ne ovat paitsi tiellä liikkujien myös tienrakentajien turvana, sanoo Väylän projektipäällikkö Juha Sillanpää tiedotteessa.