Peimarin edustus rynnisti Sauvossa sarjakärkeen – myös naisille lauantai oli hyvä pelipäivä

0
Ottelun alussa kentällä nähtiin joukkueiden esittelyssä myös Peimari Unitedin uusi jättilippu.

18.5. Peimari Utd – FC Inter/2 3-0 (2-0)/ Jan Sundman
Peimari Unitedin miesten edustusjoukkueen väkevä meno jalkapallon Länsi-Suomen Kolmosessa jatkuu. Joukkue on napsinut toukokuun aikana jo kolme voittoa, eikä Peimarin verkkoon ole tehty maaliakaan huhtikuun alun RaiFu-vieraspelin jälkeen. Vahvan kevätvireen myötä joukkue siirtyi lauantaina sarjan piikkipaikalle ohi tasapeliin jääneen salolaisen Wilppaan.
Jo viiden minuutin kohdalla Egzon Ibrahimi nousi keskikentältä maalivahdin alueen rajan tuntumaan, haki jalkansa vapaaksi ja täräytti pallon oikeaan ylänurkkaan. Maali oli vahvan alkukauden pelanneelle Ibrahimille jo kevään neljäs.
– Inter tarjosi meille kyllä hyvän pelillisen haasteen ja olivat hyvin kiinni pallossa läpi ottelun, mutta todellisille maalipaikoille he eivät juurikaan päässeet. Meidän pelisuunnitelmamme toimi hyvin, saimme katkottua lukuisia heidän hyökkäyksiään heti alkuunsa ja pääsimme iskemään niistä tilanteista nopeasti vastaan. Oikeastaan kaikki maalimme syntyivät sellaisista tilanteista, tuuli joukkueen kapteeni Samuli Vihervirta.
– 3-0-maalin jälkeen ehkä suurin vauhti putosi pelistämme ja keskityimme vain puolustamaan johtoasemaa. Mitään suuria vaaranpaikkoja ei ollut, vaikka Inter peliä loppua kohden hallitsikin, Vihervirta näki.
Seuran puheenjohtaja Olli Dahl on seurannut tyytyväisenä edustusjoukkueen otteita huhti-toukokuun aikana. Ainoa harmillinen pistemenetys on hänen mukaansa koettu Raisiossa.
– Se on oikeastaan ainoa peli, joka on jälkeenpäin harmittanut. Muuten pelaaminen ja tulokset ovat olleet nousujohteisia koko ajan. Täytyy antaa erityisesti kiitosta valmennukselle, joka on valmistanut joukkueen huolellisesti ja hyvin jokaiseen otteluun, Dahl kiittelee.
Seitsemästä pelistään 17 pistettä napsinut Peimari matkaa seuraavaksi hankalalle vieraskentälle Paraisille Pargas IF:n vieraaksi.

Kohta miesten ottelun jälkeen kotikentälle marssi lauantaina Peimarin naisten joukkue, jonka vastaan asettui TuWe 3. Ottelu oli selkeästi paimiolais-sauvolaisten pelaajien hallintaa, ja päätösluvut kotijoukkueelle 4-0.
Illan ottelussa nähtiin hattutemppu, kun Sofiina Hiltunen napautti pallon vastustajan maaliin kolmesti, viimeisimmän niistä ottelun loppupuolella 85. peliminuutilla. Peimarin toisena maalintekijänä oli ottelun ensimmäisen maalin tehnyt Alisa Heino.
Naisten joukkue on sarjassa nyt neljäntenä ja Turun Weikot 3 viidentenä.