Piikkiö Päivä roihahtaa gospel-liekkeihin

0

– Lähimmäisenrakkauden teema, itsensä etsiminen ja oman paikkansa löytäminen maailmassa.
Näin ohjaaja Kati Urho tiivistää oleellisen Pekka Simojoen ja Anna-Mari Kaskisen Liekit-musikaalista, jonka synnystä on kulunut 35 vuotta, mutta joka herää uudella raikkaalla tavalla henkiin Piikkiö Päivän yhteydessä ensi lauantaina.
Liekit tarjoaa elämyksiä musiikin, näyttelemisen ja tanssin keinoin.
Piikkiö Päivän nykyaikaan päivitetty versio esitetään paikallisin voimin. Noin 50 hengen suuruinen esiintyjäryhmä koostuu piikkiöläisiä ja lietolaisista nuorista. Musiikin ohjaa Tiina Ilonen
Liekit esitetään lauantaina 25.5. Piikkiön liikuntahallissa kello 15 ja kello 18 sekä Lietohallissa sunnuntaina 26.5. kello 16. Musikaalin toteuttavat yhteistyössä Musiikkikoulu Ilonen, Tanssistudio Point ja Piikkiön seurakunta.