Sauvo myymässä vanhan kunnanviraston Pertti Huuhkalle

0

Sauvon vanha, terveyssyistä käyttökiellossa oleva kunnanvirasto on siirtymässä sauvolaisen yrittäjän, Pertti Huuhkan haltuun. Kunnanhallitus käsitteli eilen illalla esitystä, jonka mukaan virasto myydään reilun 340 000 euron hintaan Huuhkalle. Kaksikerroksisen rakennuksen hinta on sen tasearvon mukainen ja kauppakirjassa todetaan, että yläkerta on purkukuntoinen. Kauppakirjan mukaan Huuhkan tarkoitus on purkaa rakennuksen toinen kerros ja rakennuttaa tilalle uusia tiloja.
Huuhka ei halua kommentoida asiaa. Hän tyytyy kommentoimaan, että aika näyttää mitä tapahtuu.
Rakennuksen alakerrassa on mm. kokoustilat, arkisto, saunatilat, varastotiloja, lämpökeskus, johtokeskus sekä joitakin muita tiloja. Lämpökeskuksestatoimitetaan lämpöä kahdelle vuokratalokokonaisuudelle, päiväkodille sekä ryhmäperhepäiväkodille.
Kaupan kohteena on siis pelkästään virastorakennus ja kunta vuokraa rakennukselle riittävän suuruisen tontin. Ostajalla on kuitenkin peräti kolme vuotta oikeus purkaa kauppa.

Kauppa menee ensi viikolla valtuustoon.