Taksilain seuraamukset puheenaiheena Paimiossa ensi tiistaina

0

Taksikuljetusten ongelmia on ilmennyt uuden taksilain jälkeen Paimiossakin ja erityisesti vammaispalvelulain mukaisissa kyydeissä. Niinpä Paimion vammaisneuvosto järjestää ensi tiistaina Paltanpuistossa tilaisuuden, jossa puidaan taksilain uudistuksen seurauksia ja sen jälkeen toiminnassa ilmenneitä ongelmia, joista kaupunki on joutunut reklamoimaan Lounais-Suomen Taksidatalle. Tilaisuuden järjestää Paimion vammaisneuvosto ja paikalle tulee Lounais-Suomen Taxidatan toimitusjohtaja Tapani Ekuri sekä yrityksen taksintarkastaja ja palvelupäällikkö.
Kokemusasiantuntijana paikalla on paimiolainen Jari Ollonqvist, joka kertoo kokemuksistaan. Hänen kohdalleen on osunut mm. kyytien tulematta jäämisiä ja viivästymisiä.
– Muutaman kerran on käynyt niin, että auto ei ole tullut, ja käynti terveyskeskuksessa tai fysioterapiassa on kyydin vuoksi jäänyt tekemättä, hän avaa.
Kohtuuttomana voinee pitää myös sitä, että Ollonqvist kertoo joskus odottaneensa kyytiä parikin tuntia kaupan tuulikaapissa.
.

Lue lisää 3.5.2019 lehdestä