Tornien taisto on taas lauantaina lintutorneilla

0

BirdLife Suomen Tornien taisto järjestetään jo 26. kerran ensi lauantaina 4.5., ja tapahtumaan on ilmoittautunut tähän mennessä yli 300 lintutornia eri puolilta Suomea. Turun Lintutieteellisen yhdistyksen alueella on kilpailijoita vähintään 26 tornilla. Tapahtumassa lintuharrastajat pyrkivät näkemään tai kuulemaan mahdollisimman monta lintulajia lintutornista kahdeksan tunnin aikana (klo 5-13).
BirdLife Suomen verkkosivuilla on valtakunnalliset ja alueelliset luettelot mukana olevista torneista. Kaarinassa mukana on Kuusistonlahti, Kartanon lintutorni, joukkue Kartanon herrat, ja joukkueen johtaja Kim Roering, Vaarniemenkallion näkötorni, Taistelevat Metsot, Tero Ranki, Järvelän lintulava, TLY1, Arto Kalliola ja Kuusistonlahti, eteläinen lintutorni, Kuusiston kotkat, Jussi Aho. Paimiossa torni on Paimionlahdella Meltolan lintutorni, joukkue Wääntäjät, johtajana Mikko Suominen ja Sauvossa Maalun näkötorni, joukkue Spirit of Karuna, vetäjänä Jari Kårlund.