Tuorlassa avoimet ovet, paljon näkemistä ja tekemistä

0

Ammattiopisto Livia järjestää taas perinteisen Livia-torin sekä avoimet ovet tulevana lauantaina 25.5. Livia-torilla on myynnissä ajankohtaisia puutarhatuotteita kesäkukista yrtteihin ja vihannesten taimiin.
Tuotteissa näkyy ammattiopiston eri alojen osaamisen laajuus: kasvien lisäksi myynnissä on mm. artesaaniruokaa, oman tilan jauhoja ja puutöitä.
Torilla on myös mahdollista vuokrata omenapuu tai pensasmustikkarivin pätkä itselleen Tuorlan omenatarhasta. Paikalle saapuu myös lähiseudun tuottajia. Livia-torin järjestäjinä toimivat viimeisen vuoden puutarhuriopiskelijat.
Tuorlan alueella on myös koulutusalojen esittelyjä, seikkailurata lapsille, kasvihuone- ja omenatarhakierroksia, maksullinen lounas kouluruokala Tähkässä ja paljon muuta.