Yleisurheilukoulu starttaa Sauvossa -tarjoaa yleisurheiluun uuden alun

0
Seuralan kentällä paikalla olivat VARSY:n kenttäpäällikkö Juha Oksa (vas.), Sauvon Urheilijoiden Heidi Kossa, Anssi Valtonen, yleisurheilija Anton Launto, VARSY:n ohjaaja Teemu Hyytiä, äitiyslomalla oleva kolmiloikkaaja Marjo Starck sekä etualalla yleisurheilijat Vilma Valtonen ja Saima Kossa.

Sauvon Urheilijat lähtee tuomaan yleisurheiluharrastusta takaisin Sauvoon. Seura järjestää kesäkeskiviikkoisin yleisurheilukoulua Seuralan kentällä toukokuun lopusta aina syyskuun puoliväliin saakka.
Ohjattuja harjoituksia on yhteensä 17 ja urheilukoulu sisältää myös kilpailulisenssin ja tapaturmavakuutuksen. Yleisurheilukoulua tukee Varsinais-Suomen Yleisurheilu VARSY, jonka ammattivalmentaja Teemu Hyytiä osallistuu harjoituksiin kymmenenä kertana.
– Jeesaamme yleisurheilukoulua ja tuomme oman ohjaajamme mukaan. Sauvon asukasluvun valossa potentiaalia löytyy, mutta yleisurheilun saralla on hiljaista. Urheilijoita voisi löytyä alueelta lisää, VARSY:n kenttäpäällikkö Juha Oksa kertoo.

Yleisurheilukoulun osallistujat jaetaan ikäryhmittäin. Lenkkitossut ja juomapullo ovat ainoat vaadittavat varusteet. Sateen sattuessa treenit järjestetään joka tapauksessa. Yleisurheilukoulussa painotetaan myös osallistujien iloista mieltä.
Toinen tavoite on, että vanhemmatkin innostuisivat Sauvon Urheilijoiden toiminnasta ja harrastamiselle tulisi jatkuvuutta, eikä into jäisi vain tähän kesään. Yleisurheiluseura kuitenkin pyörii vapaaehtoispohjaisesti.

Yleisurheilukoulu alkaa infotilaisuudella keskiviikkona 22.5. kello 17.30 Seuralan kentällä.

Lue lisää 14.5.2019 lehdestä