Jokipuisto-festarit lauantaina – “Tänä vuonna lastenohjelmaa on parannettu”

0
Tapahtuman järjestäjä Taija Kavalto ja tuottaja Toni Pyökäri hehkuttavat Jokipuiston puitteita.

Jokipuistoon nousee tämän päivän aikana festarialue esiintymislavoineen, VIP-alueineen ja markkinakojuineen. Tapahtuman tuottaja Toni Pyökäri kertoo, että kävijäennuste on hyvä. Ennakkolippuja on mennyt mukavasti ja ruuan sisältävät VIP-liput on loppuunmyyty.

– Normaaleita VIP-lippujakaan ei luultavasti saa enää porteilta. VIP-aluetta on tänä vuonna parannettu. Myöskin lastenohjelmaa on parannettu viime vuoteen verrattuna, Pyökäri kertoo.

Festarit starttaavat kello 14, jolloin alueelle on vapaa pääsy. Maksulliseksi alue muuttuu kello 18. Lavalla nähdään ennen kuutta tanssikansaa liikuttava Anu Kivelä ja tuore pop-artisti Sofia Autio. Kuuden jälkeen lavan valtaa Tulilanka, Heidi Kyrö, Ressu Redford, Cledos ja bilebändi Popkorn.

Lue lisää 28.6.2019 lehdestä