Näin teet juhannusvihdan tai -vastan! Turvallista jussia!

0

Vihdotaanko vai vastotaanko teidän juhannussaunassa?

Juhannuksen aikaan koivut ovat parhaimmillaan perinteisen vihdan tekoon. Parhaat vinkit kulkevat tässäkin perinteessä sukupolvelta toiselle. Mikäli taidot ovat päässeet ruostumaan, katso ohje videolta ja opeta taito eteenpäin!

#PYSTYN -kampanja haastaa suomalaiset opettamaan itsenäistyville nuorille arjen taitoja. Opettamasi asia voi liittyä niin kodinhoitoon, ruoan valmistukseen, remontointiin, käsitöihin, raha-asioihin tai muihin arkea helpottaviin taitoihin!

Kerro nuorelle opettamasi taito sivuilla www.pystyn.fi, keräämme opettettuja taitoja jo toista vuotta. Tähän mennessä suomalaiset ovat opettaneet jo yli 20 000 taitoa eteenpäin nuorille

HYVÄÄ JUHANNUSTA!
https://www.taito.fi/