Team Rynkebyn Turun tiimi ohitti äsken Paimion – matka Pariisiin alkoi

0

Muutamat paikalliset polkijat ja koko Turun alueelta koottu hyväntekeväisyysryhmä Team Rynkeby-tiimi ohitti torstaina hiukan ennen puolta kahtatoista Paimion ajaen läpi Kaaritien Hajalantielle ja siitä eteenpäin. Huomenna tiimi osallistuu lähtöjuhliin Helsingissä Töölönlahden puistossa puoliltapäivin.

Mukana matkassa ovat mm. piikkiöläinen Veli-Matti Aalto ja paimiolaiset Tero Kuusisto ja Tomi Levonen. Anu Kuusisto toimii Turun tiimin huoltopäällikkönä. Matkaa edessä reilut 1300 kilometriä seuraavan kymmenen päivän ajan.

Tämän numerolla 51 polkevan Turun tiimin reittiä voi seurata livenä täällä.

Team Rynkeby – God Morgon on eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa syöpälasten hyväksi. Projektiin osallistuu parituhatta pyöräilijää seitsemästä eri maasta.

 

Lue l