Jokipuistossa juhlittiin yöhön asti – Noin 1000 kävijää

0
Ihmiset juhlivat kesäiltaa Jokipuisto-festareilla.

Jokipuisto-festareille myytiin tänä vuonna lippuja noin tuhat kappaletta. Lastenohjelmakin keräsi viime vuoteen verrattuna enemmän kaikenikäisiä kävijöitä. Kojut uhkasivat kaatuilla puuskaisen sään vuoksi, mutta ilma onneksi seesteytyi iltaan mennessä.

Vaikka ihmiset hieman alussa aristelivat tanssimista, oli illalla lavan eteen kertynyt mukavasti kesäillan juhlijoita. Anniskelu- ja VIP-alue täyttyi tasaiseen tahtiin festarikansasta.

Tuore artisti Sofia Autio esitti ensimmäisen soolokeikkansa Jokipuisto-festareiden lavalla. Paikallinen bändi Tulilanka rokkasi tuttuja suomalaisia biisejä ja Heidi Kyrö esitti kappaleita, joita oli kuultu myös Tähdet tähdet -ohjelmassa.

Nuorisoakin oli kerääntynyt paikalle ennen Cledoksen keikkaa, joka oli illan toiseksi viimeinen esiintyjä. 20 -vuotias suomiräppäri oli varannut aikaa myös kuvaussessiolle nuorten kanssa esityksen jälkeen.

Viimeisen bändin lopetettua festariväki purkautui rauhallisesti jatkamaan iltaa koteihinsa ja keskustaan.