Karunan Unikeko ehti pulahtaa mereen ennen Naantalin Unikekoa

0
Rami Tapper haastatteli Leena Teräsvasaraa.

Valtakunnan Virallinen Unikeko valitaan Naantalissa tulevana viikonloppuna, mutta Karunan oma Unikeko ehdittiin valita jo viime lauantaina. Valinta oli tarkkaan varjeltu salaisuus, ja se paljastettiin itse Unikeollekin vasta pari päivää aikaisemmin.

Perinteisesti unikeoksi on valittu jollakin lailla merkittävästi ansioitunut paikkakuntalainen, joten tälläkin kertaa valinta oli luonteva. Leena Teräsvasara  toimii Karunan Urheilijat ry:n sihteerinä.

Rami Tapperin haastattelema karunalainen Teräsvasara kommentoi pulahduksen olleen mukavan virkistävää. Kovin hyiseen veteen ei hän sentään kokenut pudonneensa, sillä talviuintiharrastajana hän on tottunut lähes jäätävään veteen ja kesäinen merivesi on jo varsin lämmintä.

Lue lisää 23.7.2019 lehdestä