Piikkiön liikennejärjestelyt puhuttavat

0
Toistaiseksi liikenne on rauhallista, mutta kesäkauden jälkeen tilanteen pelätään pahentuvan.

Moni piikkiöläinen ei pidä siitä, että siltatyömaan aiheuttama kiertotie on tehty keskustan kautta. Kesä on sujunut vielä rauhallisesti, mutta pian liikenteessä ovat myös koululaiset, ja edessä on pimenevä syksy ja talvikausi. Väliaikaiset liikennejärjestelyt ovat voimassa ensi vuoden loppupuolelle saakka.

Ely-keskus ei ole suostunut siihen, että liikennettä ohjattaisiin Naantaliin jo Raadelman liittymästä ja toisessa suunnassa Tammisillan liittymästä.

Kevyen liikenteen turvaksi Piikkiön keskustassa on tosin olemassa alikulkutunneleita ja 40 km/h rajoitus, mutta kaikki jalankulkijat eivät alikulkuja käytä, ja toisaalta nopeusrajoitusta eivät kaikki autoilijat noudata.

Lue lisää 30.7.2019 lehdestä