Uusi Kymppikyyti aloittaa torstaina – kelpais kelle vaan!

0

Aiemmin vain arkipäivien aamupäivinä liikennöity Kymppikyytiliikenne laajenee Paimiossa 1.8. kokopäiväiseksi. Ajoaika on arkisin klo 7.30 – 15.30. Samalla reittejä laajennetaan uusille alueille, kuten Koskelaan ja Askalaan. Uutta on myös syöttöliikenne moottoritien pysäkille Nesteen liittymään.

Kymppikyytiliikenteen uutena liikennöitsijänä aloittaa Jalobus Oy. Kuljettajan tavoittaa liikennöintiaikana numerosta 050 305 4422. Aiemman käytännön mukaisesti kyydin voi myös tilata kutsuohjauksella. Kyydin tunnistaa katolla tai keulassa olevasta palvelulinjakyltistä.

Keskusta-alueen lisäksi reittialue laajenee Koskelaan, Hanhijoelle, Oinilaan sekä Askalaan, jonne ajetaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Tiistaina ja perjantaina ajetaan Taatilan lenkki, jolloin tarvittaessa voidaan poiketa Korvenalantielle sekä Ruokolinnantielle. Naskarlassa, Veikkarissa sekä moottoritien pikavuoropysäkillä käydään joka päivä.

Loppuvuoden ajan palvelun käyttö on maksutonta. Palveluliikenteen käyttöä ei ole rajattua, vaan kuka tahansa voi hypätä auton kyytiin.

Lisätietoa osoitteesta www.paimio.fi/joukkoliikenne.