Nasevat

0

Eiköhän yksin, kaksin, koiran tai lasten kanssa, pyörällä, jalan, autolla tai mopolla liikkuessa olisi fiksua muistaa liikenne säännöt ja noudattaa niitä, eikä huudella ja soitella kelloja että muut osaa varoa toisia kulkijoita.

Jokaiselle on tilaa kuitenkin

Voisiko joku perustaa Paimioon viihtyisän baarin tai ravintolan ilman maailman kirkkaimpia halogeenivaloja, johon voisi keski-ikäisten ystävien kanssa mennä istumaan perjantai tai lauantai-iltaa? Nyt ei oikein löydy paikkaa muuta kuin Turusta.

Asiakas Paimiosta

Perjantain lehdessä oli Sauvon rehtorin kommentti, että keskitytään oppilaiden hyvinvointiin ja arjen sujumiseen.. missä keskitytään?? ei ainakaan Sauvossa.

Äiti

Teillä opettajat on velvollisuus kertoa jos lapset pelkäävät koulussa. Mikäli teitä nälvitään ja teille huudetaan, miettikää miltä pienistä lapsista tuntuu. Sinulla on vastuu puuttua.

Aikuiset suojelee, eikö?

Jo on koulu mennyt kummalliseksi, kun ei edes oppilaille anneta perinteistä lukujärjestystä. Katso Wilma…ei tämä enää ole koulunkäyntiä..

Digi

Autoille on mielestäni varattu omat parkkiruudut LIDL:n pihalla, joten autoilijat voisivat käyttää niitä, eikä ”omia parkkipaikkoja”. Kiitosnam!

Laiskat autoilijat

Sauvon raitille pyöräillessä käytin soittokelloa kun kaksi mieshenkilöä tukki kävelytien, siis ilmoitin näin olevani tulossa takaa. Kun ohitin heidät kuulin kommentin ”lehmänkello soi”. Olisiko sittenkin pitänyt vaan ajaa ilmoittamatta..

Yks lehmä pyörän päältä

On mielenkiintoista miten Sauvossa voidaan jättää 11-vuotias bussipysäkille ilman kyytiä vaikka kouluun on 5.5km.

11-vuotias

Voisiko Solinassa naissiivooja ilmoittaa, kun tulee miesten puolelle siivoamaan. Alastomana olo ei ole kaikille se ja sama. Jotain kunnioitusta pitäisi miestenkin saada osakseen. Tasa-arvoa ei ole se, että nainen poukkaa sisään miesten suihkutiloihin.

Esko