NASEVAT

0

Sukselantien 60km/h nopeusrajoitus koskee myös valkoisia Fordeja!

Kohta tilaan sinne tutkan

Hienoa kun jokilaakson vanhaa rumaa kuusikkoa ollaan saatu kaadettua. Toivottavasti myös Paimionjoen penkereet voidaan siistiä ja saada hieno jokilaakso kokonaisuudessaan avarammaksi ja maisemat esille.

Jokea ei näy puilta

Kiitokset kaupungille ja työntekijöille upeista kesäkukkaistutuksista.

Lyhyestä kiitos kaunis

Lauantai koulupäivä, kehun ennen kuin muut haukkuvat. Ihana päästä seuraamaan pienen koululaisen päivää, näkemään tilat missä he päivät ovat ja tutustumaan kavereihin sekä heidän vanhempiinsa.

Se on vain yksi lauantai vuodesta

Viljelijät vaikka teillä on kiivain työaika pyytäisin teitä tarkistamaan puimurin, traktorin ja kärryjen valot. Etenkin vilkut, koska jokainen kanssa autoilija ei voi aina olla meedio/tietää missä kohtaa käännytte jos vilkkusi ei toimi kiitos.

Turvallisesti liikenteessä

Äly hoi! Sauvon rinki keräyspiste muutti mutta paperin keräys piste jäi ABC pihaan. Nyt sitten ajellaan kierrätys tavaraa ympäri kyliä.

Kierrätetty

Kunnallislehden lukija ihmettee Paimion Jokipuiston rappusten kohtaloa. Eräänä elokuisena viikonloppuna paikalla taisi olla oikein kunnon voimamieskisat kun jälki oli tämän näköistä. Muutoinkin rantatanner on kuin kynnetty mopoilla ja autoilla kivaan kuntoon.

Kunnon kamerat puihin toivoo lukija