Humaltunut kuski selvisi kuin ihmeen kautta

0

Paimiossa ilmeni tiistain vastaisena yönä tapaus, jossa voi puhua niin sanotusti juopon tuurista.

Poliisille ilmoitettiin aamuyöllä vähän ennen kello neljää, että VT1:llä Paimiossa, ennen Salon rajaa, on henkilöauto ajautunut keskikaistalle.Selvisi, että keskikaistalta löytyi täysin romuttunut ajoneuvo ja kyseisen ajoneuvon kuljettaja. Kuljettajalle, vuonna 1976 syntyneelle miehelle suoritettu puhalluskoe oli 0,62 mg/l. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta, koska hänet on jo aikaisemmin tänä vuonna määrätty väliaikaiseen ajokieltoon.

Jäljistä päätellen auto oli tullut Turun suunnasta ja ajautunut keskikaistalle ja sitten osunut kaiteeseen. Sen jälkeen auto oli pyörinyt ympäri useita kertoja katon ja nokan kautta jai romuttunut kauttaaltaan. Kuin ihmeen kaupalla kuljettaja selvisi ilman suurempia vammoja ja poliisin tutkinta pystyi kuulustelemaan häntä jo tiistaina. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.