Nasevat

0

Kyllä se nyt niin vaan on, että pyöräilijällä on velvollisuus ja oikeus käyttää ohjaustangossa olevaa merkinantokelloa, jos hän ajaessaan huomaa, että edellä kulkeva jalankulkija, lapsensaattaja tai koiranulkoiluttaja ei huomaa, tai kuule takaa lähestyvää pyöräilijää. En ole viellä tavannut ihmistä, jolla on silmät myös takaraivossa.

yks äijä kirkompakalt

Hei sinä vanhempi, joka olet hankkinut lapsellesi traktorikilpisen (kulkupelin tarkemmat tuntomerkit poistettu) mönkijän. Lapsesi ajelee kauppojen pihoilla ja asuinalueilla pikkulasten läheisyydessä sen mitä rakkine kulkee, mikä on paljon enemmän kuin lailliset 45.

Takavarikoi se ja pelasta lapsesi tulevaisuus

Nimimerkki Kuljetaan reunassa ja huomioidaan muutkin. Ei se soittokello siinä pyörässä mikään koriste ole. Sitä voi käyttää ihan oman turvallisuuden takia, jos huomaa ettei äänettömästi lähestyvää pyörää edessä kävelevä huomaa.

Ulkoiluttaja

Pariskunta, jotka lähestyi ulkomaalaistaustaista miesystävääni ilma-ase kourassa Oinilassa parisen viikkoa sitten ja syytitte häntä marjojenne varastamisesta kun hän odotti minua viereisellä bussipysäkillä… Kyllä hävetti!

Terveisin lähinaapuri

Laki velvoittaa polkupyöräiliää väistämään jalankulkiaa ja sovittamaan nopeuden niin, ettei aiheudu vaaratilanteita. Jalankulkija ei myöskään saa tahallisesti häiritä liikennettä. Valitettavasti pyöräilijät ajavat ”puistoreiteillä” niin lujaa, että jatkuva vilkuilu taakse ei aina riitä. Kellon käyttö lisää molempien turvallisuutta.

Ring, ring

Taas kerran voi vain suositella, että tarkistakaa vanhemmat edes muutaman kerran, miten se lapsi koulumatkaa kulkee, kun ette ole mukana. Moni neuvo tuppaa unohtumaan.

isoäiti