Nasevat

0

Siis mitä? Lapsi ei saa jäädä nätisti keinumaan koulun pihalle ja odottaa sisarusta tai ystävää Jokelan koulussa? Nyt en ymmärrä että miten lapseni sekoittaa iltapäiväkerhon toimintaa keinuessaan?

Kuri ja säännöt vain kovenevat kohti kohtuuttomuutta

Me kaksi vanhaa varista tehdään aina lauantaina saunalenkki. Siinä samalla kuullaan kun ehtookellot soi Sauvon kirkon kellotornista. Kirjaston kohdal tuli kaks mopoa vastaan ja takimaisen mopon kyydissä oli kaksi poikaa…. kyydissä oleva poika näytti peukkua iloisesti nauraen! Pieni ele mutta meille tuli niin iloinen olo!

Keppikävelijät

Lämmin kiitos Kaarinakodin 1 krs henkilökunnalle äitimme hyvästä hoidosta! Äitimme aina toisti käydessämme hänen luonaan, että tämä on hyvä paikka ja täällä on hyvä olla. Hän sai nukkua pois omassa huoneessaan turvallisessa hoidossa. Muistamme teitä kiitollisuudella huolenpidostanne. Voimia ja siunausta arvokkaaseen työhönne!

Reettan lapset

Mitä minun silmäni lukivatkaan? Rehtori Valtonen julistaa ja LUPAA että kuljetusongelmat ovat toisella kouluviikolla ohi. No eivät todellakaan ole! Hän on ollut ”kriisikokouksessa”, mutta yht’äkkiä ei tiedäkään uusista päätöksistä asiaan liittyen?

Jaa että mitenkä?

Iso kiitos Paimion Osuuspankin kassapalvelun työntekijälle ja erityisesti Vilmalle! Autoit minua niin, että nyt voin itse tehdä toimintoja, joita en ole osannut. Vieläpä iloisesti! Juuri tuollaista palvelun pitää olla.

Tiistain 20.8. tyytyväinen asiakkaanne

HÄPEÄ SAUVON KUNTA! Koulukyyteihin myönnetään vähemmän rahaa lasten kustannuksella kun samaan aikaan tuhlataan kaikenmaailman höpö-hankkeisiin kuten matkailuun! Näillä peliliikkeillä Sauvo ei todellakaan houkuttele lapsiperheitä.

Missä on maalaisjärki?!

Taas oli läheltä piti tilanne ennen foudilaa saustilantiellä, kun autoilija väisteli niitä järkyttäviä monttuja ja oli lähes ajaa pikkutytön päälle!!!!!

Vielä sattuu pahasti…

Keulat kohti taivasta Soikan parkkipaikalla, kirjoitti Kuntsari 20.8.19. Mitäs uutta tapahtumassa oli, tuotahan on jouduttu Vistalla katsomaan ja kuuntelemaan koko kesän 24/7. Maanantaina klo. 21 yövuorolaiset harjoittelivat ajaen edestakaisin Ylä- ja Alavistan väliä. Liikennevalojen vaihtumista odotettiin kovalla pärinänällä ja pakokaasulla. Voi sitä riemua kun valo vaihtui vihreäksi, hanat auki ja keulat kohti taivasta ja kirkkoa. Kumin polton näyttävyyttä voi mennä ihailemaan Rivonmäen kaatopaikantielle. Savu on valitettavasti jo hälvennyt. Jatkossa saamme Vistalla nauttia entistä laadukkaimista keulimisista, olihan yleisö hedelmällistä maaperää.

Voi, voi.