NASEVAT

0

Vanhemmilta ja kaupungilta tarvitaan ryhtiliikettä motoristien häiriköintiin/ kilpa-ajoihin ilta- ja yöaikaan Paimiossa. Laki kieltää ylinopeudet ja viritykset. Kuka valvoo? Peltipoliisit tarpeen päätielle myös.

Väsynyt

Voisiko Paimion uimahalli ottaa käyttöön käytännön, että naissiivooja ilmoittaa tulostaan miesten puolelle, tai olisi ilmoitus, että saattaa tulla esimerkiksi aina tasatunnein? Osaisi pojat ja miehetkin varautua.

Teinipoikien äiti

Paimiossa kyllä sitten osataan tuo jahkailun jalo taito! Kiertoliittymä-asiaakin ollaan nyt mähkitty ties kuinka monta vuotta. Mutta esimerkiksi ohikulkutien työmaalle saatiin yhdessä yössä aikaan kaksi täysin toimivaa ympyrää. Onpas se vaikeaa.

Ei ikinä Paimiossa

Eihän koulun rehtori voi kieltää ketään olemasta koulun pihalla, kunhan on asallisesti. Kehottaa voi mutta se eri asia. Saahan sinne mennä ennen koulun alkua ja iltaisinkin, niin saa jäädä myös suoraan koulusta.

Keinutaan

Saimme nostettua tämännäköisen kalan Ankkalammesta tiistaina 20.8. Epäilys, että kirjoahven, mutta sitä ei löydy Suomen kalakannasta. Suosittelen googlaamaan. Joku oli tainnut kipata akvaariokalansa Ankkalampeen.

Juho Kortesuo