NASEVAT

0

Olisiko Paimion jo aika liittyä föliin että saadaan oikeasti toimiva yhteys Turkuun.. Olisi iso asia Paimioon muuttoa harkitseville. Nykyiset muutamat vuoron lisäykset maisemareittejä kierrellen eivät saa ketään käyttämään julkisia.

Hätähousu

Matkahuollon palvelu Sauvon K-kaupassa ihmetyttää. Eilen sai paketin kännykkää vilauttamalla. Valtakirjaa eikä mitään muitakaan papereita kysytä, saatikka henkilöllisyyttä tarkisteta. Tänään saman lähettäjän paketista vaaditaan valtakirja.

Irkku

Paimion opiston esite: miksi kaikki lapsille suunnatut kurssit ovat sellaiseen aikaan, ettei vanhemmat ehdi kuljettamaan tai alkavat jo ennen koulun päättymistä? Rajataan innostuneita osallistujia pois.

Pettynyt koululainen

Karunantien varressa on kolme kaivoa ilman kantta! Kuka kyseiset kaivot omistaa ja miksi kannet on poistettu? Pitääkö jonkun lapsen tai eläimen pudota ennen kuin tehdään mitään! Itätalontien-, Juvalantien ja Salmensuuntien lähistöiltä löytyvät.

Karunantie

Koiran ulkoiluttajat, muistakaahan kulkea niin että ohi mahtuu ilman vaaratilanteita! Seuratkaa muuta liikennettä, ei kanssa kulkijoiden kuulu soitella pyörän kelloa tai huudella että ovat lähestymässä!

Kuljetaan reunassa ja huomioidaan muutkin

Vistan liikennevaloissa joutuu edelleen odottamaan kun vasta 3. valoilla pääsee kääntymään vasemmalle, eikö vieläkään ole korjattu?

Ei ristin sielua ja toiset odottaa

Paimion asukkaat olkaa tarkkana. Koivulinnan kaavoitus käynnistyi. Ensimmäinen luonnos näyttää karmealta. Mihin unohtui virkistys, luonto ja ympäristö? Ne ovat tärkeimpiä arvokkaan ja houkuttelevan asuinympäristön syntymisen ja säilymisen kannalta.

Kenelle näitä suunnitellaan?

Joku fiksu viitsii tuoda kierrätykseen tavaraa Rinki-ekopisteelle Kiusalaan, mutta ei jaksa viedä tyhjiä muovipusseja mennessään roskiin, vaan sitoo ne viereisiin puun oksiin.

Typeryys huipussaan