Päällystystyö Skanssin kohdalla torstai-iltana ja yönä

0

Päällystystyöt alkavat tiistai-iltana kello 18 jälkeen valtatiellä 8 Pitkämäen ja Härkämäen välillä noin kahden kilometrin matkalla. Työt jatkuvat torstaina kello 18 jälkeen valtatiellä 1 Kurkelan ja Jaanin eritasoliittymien välillä. Tietä päällystetään noin 2,5 kilometrin matkalla Helsingistä Turun suuntaan menevällä ajoradalla. Työ kestää yhden yön.

Tie on näillä kohteilla pääosin nelikaistainen ja toinen kaista on koko ajan liikenteen käytössä. Näillä kohteilla liikennemäärät ovat päiväaikaan niin suuret, että liikennehaittojen minimoimiseksi työ tehdään ilta- ja yötyönä kello 18– 6 välillä. Yötyöstä huolimatta tielläliikkujien on kuitenkin syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.