0

NASEVAT

Jokipuiston pöydässä on monenlaista viestintää ja signeerausta. Sekin on reunastaan kärsinyt kovia.

Kuvaaja

Luinpa tuossa Hesarista, että sähköpuolen siirtomaksuja yritetään hillitä lailla. Se on hyvä. Tärkeintä kuitenkin olisi ollut, kun Kataisen pääministeryyden aikana verkkoa ei olisi myyty ollenkaan. Ei varsinkaan ulos. Joku diilikin piti olla, mutta kyllähän hinta nousee. Yhtiön pitää esittää kerran vuodessa laskelma julkisuuteen.

Siitä valtiolle osuuksia ja vähän sijoittajille

Erityislapsien vanhemmalle. Kärsiiköhän tästä mainitsemastasi lauantai koulupäivän hömppäohjelmasta eniten lapset vai sittenkin aikuiset? Suosittelen kuitenkin hakemaan sen päivän vapaaksi, varmasti opettaja ymmärtää.

Myös erityislapsen vanhempi

Miksi Sauvossa vasta syyskuussa havahdutaan että miinukselle mennään ja paljon? Näitä asioita pitää seurata kuukausitasolla ja kulut laitettava tulojen mukaiseen kuntoon. Veron- ja maksujen korotusten tie on käyty loppuun. Mitta rupeaa tulemaan täyteen.

Sauvon tilanne huolestuttaa

Onko Sauvon Rinki-keräyspiste nyt parhaassa mahdollisessa paikassa? Onpahan siirrossa vaan menty ojasta allikkoon. Suksien keräyspiste ainakin näkyy puuttuvan, vaikka joku on sinne jo suksensa jättänyt.

Järki hoi, äly on jo jättänyt

Merimetso häädettävä Ankkalammelta vai meneekö kaupunginherrat pesemään kelluvan laiturin paskasta…Ei voi sinne enää uida.

Merimetso

On kumma ettei Paimion S-market pysty tekemään mitään sille sisäänkäynnin käytävällä riehuvalle kakaralaumalle!Tänäänkin potkulaudat pitkin käytävää ja 20 mukulaa kiljuu kilpaa! Vanhempi ihminen ei olisi läpi päässyt.. Onneksi on muitakin kauppoja..

Vapaakasvatus kukkii

On ollut ilo seurata maatalouskoneiden liikkumista teillä. Liikenne sujuu joustavasti. Tänään kotimainen Comia puimuri antoi tilaa Munkkilan risteyksessä. Oishan mulla ollut aikaa körötelläkin ja ihailla avartunutta peltoaukeaa. Suomen syyskesä on ihanaa kesäloma-aikaa minulle, kiitos Suomalaisen ruuan tuottajat, kausityöntekijät ja elintarviketeollisuus. Suomi on hieno maa, pidetään pellot viljeltynä ja työkoneet liikkeellä jatkossakin.

Reposka