Jokelan koulu menestyi Autoliiton fillarikisassa

0
Tuomari Eero Kuisma esittelee rataa kisaajille.

PAIMIO Autiliiton jokavuotinen nuorten fillarikisan alkukilpailu järjestettiin viime viikon tiistaina Raisiossa. Kisaavissa joukkueissa oli mukana kaksi alle 12-vuotiasta tyttöä ja poikaa. Kilpailu sisälsi kysymystehtäviä sekä taitoajon pyörällä.

Kilpailun voiton jaettu sija meni Kodjalan koulun sekä paimiolaisen Jokelan koulun joukkueille tasapistein. Kodjalan koulun joukkue nokitti kuitenkin kärkipaikkaa 20 sekunnin aikaerolla. Seuraavilla sijoilla olivat Jokelan A ja B joukkueet.

Kaikkiaan kisaan osallistui viisi joukkuetta. Kodjalan ja Jokelan joukkueet pääsevät voiton myötä mukaan SM-kisoihin Peurungalle ensi keväänä.

Lisäksi poikien parhaaksi nimettiin Eemeli Tamminen Jokelan koulusta ja tyttöjen parhaaksi Helena Laitala Kodjalasta.