Kiekkokausi käyntiin Paimiossa

0

Lehdet alkavat kellastua puissa ja kesän muistot haalistua. Mutta ei syytä huoleen. Syyskuun kääntyminen lopulleen merkitsee myös jääkiekon II- ja III-divisioonakausien käynnistymistä.

Paimiossa Haka starttaa kakkosdivarikauteensa huomenna lauantaina kotiottelulla sarjanousija Laitilan Jyskettä vastaan. Ottelu alkaa OP-Areenalla kello 13.

Kolmosdivisioonaan noussut Paimion Kiekkoseura puolestaan aloittaa kautensa ensi viikon lauantaina vierasottelulla Forssassa. Ensimmäisen kotiottelunsa PKS pelaa 5. lokakuuta, jolloin vastustajaksi saapuu Tarvasjoen Urheilijat.

Paimion Hakan II-divisioonalohkossa (lohko 6) on yhdeksän joukkuetta. Ne pelaavat ensin kolminkertaisen sarjan, jonka jälkeen yhtä vaille kaikki joukkueet pelaavat sarjan voitosta playoff-muotoisesti. Lohkon viimeiseksi jäänyt joutuu karsimaan sarjapaikastaan.

Jo mainitun Laitilan Jyskeen ohella Haka vastustajia ovat alkavalla kaudella Chiefs Turusta, Karhu HT II Porista, KuKi Harjavallasta, LLuja Huittisista, RNK Hoci Raisiosta, Rockets Loimaalta ja VG-62 Naantalista.

Runkosarjassa Haka pelaa kotona 11 ottelua ja vierasjäillä 13 ottelua. Kotiotteluita on enemmän runkosarjan jälkimmäisellä puoliskolla.

Haka lähtee sarjakauteen tasavahvalla ja varsin kokeneella miehistöllä, joten paimiolaisilla on lupa odottaa joukkueeltaan hyviä pelillisiä suorituksia.

Hakan päävalmentajana jatkaa Jari Saaristo.

Sarjanousija Paimion Kiekkoseuran vastustajia alkavalla kaudella ovat Kiekko-67 Turusta, Kiekkohait Salosta, KJK Kankaanpäästä, Liekit Forssasta, LuKi Luvialta, ParSport Paraisilta, TarU Tarvasjoelta, TuK-V Turusta ja UJK Uudestakaupungista.

Facebook-sivuillaan PKS kertoo, että seuran edustusjoukkue lähtee toiseen kauteensa ja ensimmäiseen kolmosdivisioona kauteensa maltillisin tavoittein. Joukkueen ensisijaisena tavoitteena on sarjapaikan säilyttäminen ja vakiinnuttaminen kolmosdivisioonassa.

– Joukkue on kokenut melko vähän muutoksia ja luotto viime kauden kärkinimien pärjäämiseen myös kolmosessa on kova. Suurimpina menetyksinä joukkue menetti etenkin alkukaudella säkenöineen kiintotähtensä Matias Kivikarin sekä loppukaudesta erittäin tärkeään rooliin nousseen Ilja Nyugasen, kertoo PKS sivullaan.

– Liikettä on nähty myös tulopuolella. Joukkueeseen on liittynyt kokenut Mika Tasala, joka nähtiin viime kaudella Suomi-sarjassa. Puolustukseen tuo kiekollista taitoa Miko Känkänen.

Lisäksi uusia PKS-nimiä ovat Mikko Tuittu ja Elias Ruohomäki.

Joukkuetta valmentaa Jari Heiniola.