Kumi palaa lauantaina Paimiossa

0
Burn & Chill on järjestetty aiemmin kahdesti Kemiössä. Nyt siitä toivotaan jokavuotista tapahtumaa Paimioon.

PAIMIO

Paimiossa järjestetään tulevana lauantaina koko perheen autotapahtuma Burn & Chill. Tapahtumaa on järjestämässä Paimiossa varttunut Juha Vahlsten.

– Tapahtuma on järjestetty nyt kahdesti aiemmin. Viime syksynä sekä tämän vuoden heinäkuun lopussa Kemiön saarella. Kemiön tapahtuman jälkeen puhelin alkoi soimaan ja toivottiin, että tapahtuma tuotaisiin lähemmäs Turkua ja Saloa. Oma vanha kotipaikkani tuli ensimmäisenä mieleen, Vahlsten kertoo.

Paimion Burn & Chill järjestetään lauantaina kello 14–22 Kuismanen Circuitin, Paimion logistiikkakeskuksen sekä liikenneturvakeskuksen alueella.

– Tapahtumaan tulee iso harrasteparkki, jossa nähdään ajoneuvoja. Siellä annetaan ihmisille myös mahdollisuus polttaa kumia laillisesti.

Wahlsten toivookin, että tapahtumaan saapuisi runsaasti eri kokoisia, näköisiä ja ikäisiä menopelejä.

– Ehdottomasti kannattaa saapua paikalle omalla autolla, joita toivomme moottoripyörien lisäksi runsaasti paikalle, hän sanoo.

Tapahtumassa nähdään myös offroad-autoja, joita ei ole Wahlstenin mukaan Paimiossa nähty vuoden 1993 jälkeen. Offroad-näytösten lisäksi luvassa on drifting-näytösajoja, jotka myös ovat paikkakunnalla harvinainen näky.

Esitysten ohessa luvassa on ruokakojuja, näytteilleasettajia sekä livebändi, joka soittaa amerikkalaistyylistä rock’n rollia.

Tapahtuman taustalla häärää TFSH Motorsport Ry. Juha Vahlsten kertoo itse olevansa kylähullu, joka toteuttaa häntä kiinnostavat ideat.

– Kunhan näkee ihmisten kasvoilla hymyn, se on se juttu. Tarkoitus olisi tehdä tästä jokavuotinen tapahtuma Paimioon, jos menee kaikki hyvin.