NASEVAT

0

Kiitos sinulle, joka jo monena vuotena olet siistinyt Varasvuoren länsipään metsän polkujen varret. Siellä on mukava kulkea, ei kutittele heinät jalkoja 🙂

koiran ulkoiluttaja

Tiistaina klo 8.06 sinä harmaan maasturin kuljettaja ajoit ylinopeutta, ja meinasit ajaa tyttöni päälle suojatiellä Vistan koulun edessä.

Heli

Jos nyt yritetään saada ihmiset oikeasti käyttämään joukkoliikennettä, niin vuorojen lisäys olisi ollut paikallaan. Iltapäivällä Turusta lähtee klo 15.10 bussi ja seuraava vasta 16.20. Pääsen töistä, tunnin odotus ja toinen tunti matkassa kotiin.

Pitäisikö muuttaa jonnekin, missä joukkoliikenne toimii

Syybyntien varren metsätöitä, joku on jo varmaan moittinut, mutta kerrotaan nyt, että osuvat ne jonkun silmiin ihan mukavastikin. Aika ryteikköhän siinä ennen oli. Voisi kuvitella, että mieluisia rakennuspaikkoja. Valoisalta ainakin näyttää.

ohikulkija