NASEVAT

0

Ihanaa, että täällä Paimion terveyskeskuksessa on noin hyvä oma hammashoitola! Olin siellä nyt ensimmäistä kertaa ja ilahduin. Vastaanotolle pääsi ajallaan, sain osaavaa ja perusteellista hoitoa ja olin vartissa jo ulkona. Kiitos!

Ei ole itsestäänselvyys

Iso kiitos iloiselle Paimion terveyskeskuksen vuodeosaston kotisairaalan hoitohenkilökunnalle, teette arvokasta ja ihmisläheistä työtä hymy huulilla! Iso halaus teille!

Tipalla käynyt nainen

Kyllä oli Jokipuisto toimintaa täynnä muinaistulien yössä. Rannassa oli isosta betonisesta ruukusta revitty kukkia. Ylhäällä Villen Kuntokeitaalla oli pöytä reunasta rikottu. Suurella koneella (josta kuva) oli ajettu rantaa ristiin rastiin ja portaat oli myös ajettu rikki, niin että ne ovat jo vaaralliset kuntoilijoille.

kauniista luonnosta nauttiva kuntoilija

Eräs äiti tai isä ihasteli lauantaikoulupäivää ja mahdollisuutta seurata koulun hömppäohjelmaa. Tervetuloa meille lauantaikoulun jälkeisellä viikolla seuraamaan mitä tapahtuu kahden erityislapsen perheessä, kun lapsilta poistuu viikon ainoa lepopäivä. Se ei todellakaan ole vain yksi päivä vuodessa vaan oikeasti iso ongelma ja täysin turhanaikainen koulupäivä.

5-päiväinen kouluviikko kunniaan

Hui! Olipa hurja tilanne Kravinkujalla, kun korkea suuria pyöröpaaleja pitkällä lavetilla tuli kohdalle. Ei ehtinyt kuin kiljaista mitä nyt, kun kuorma alkoi huojua ja samalla kaikki paalit kaatuivat molemmin puolin lavettia. Järki käteen.

Sekunneista kiinni

On se kumma kun lapsia ei opeteta ajamaan niillä polkupyörillä ja tullaan yhtäkkiä auton eteen? Kriivarin alueella joutuu tekemää äkkijarrutuksia kun tullaan yhtäkkiä eteen.

Kiukkuinen autoilija

Jos näet nuoret tuhoamassa julkisia rakennelmia ja tiloja, voit huoletta ottaa kuvan ja vaikkapa ajoneuvon rekisteritunnuksen talteen.

Ehkä vanhemmat kasvattavat kun maksavat laskun