NASEVAT

0

Urheilupuiston ns. hallikaavaa koskeva kysely (Paimion nettisivuilla) on mutkikas. Sitä on melkein mahdoton täyttää. Jos et vastaa johonkin kohtaan, jota et ymmärrä, et pääse eteenpäin. Kyse onkin näennäisdemokratiasta… Mihin unohtui palloiluhallin sijoitus Kaaritielle? Siitä keskusteltiin mm. KL:ssä kesän alussa.

VTP

PaiHan edustuksen johto purki sopimuksen Rodin kanssa. Se oli hyvä asia, koska nyt PaiHan valmennuspäälikölle jää aikaa kehittää nuoria. Siinä hän on äärettömän hyvä! Lapset pitää hänestä. Toivottavasti PaiHan johtokunta ymmärtää minkä aarteen on saanut.

PaiHa onnistui tekemään hyvää ja lapset kiittää

Iso Kiitos Nauristeatteri! Esititte käsittämättömän upean esityksen, Evakon kyynel Musomäellä. Olette huippu taitavia ja lahjakkaita nuoria Martta, Esteri ja Petra, unohtamatta tietenkään muita esityksessä mukana olleita lapsi- ja nuorisonäyttelijöitä ja olihan aikuisetkin ihan ok. Olitte opetelleet jopa Karjalan murteen, niin että se oli luontevaa ja aidon tuntuista. Esitys oli herkkä, liikuttava, kaunis ja todentuntuinen kuvaus evakkomatkasta.

Minullakin karjalaiset juuret

Oivallinen säästäkohde. Sauvon kirjastonhoitajan tehtäväkenttään pitäisi ehdottomasti kuulua myös kirjaston ulkoalueen ja torin kunnossapito sekä hoito.

Ei yksityistämistä

Anastus rivitalon kuistilta! Kysyn sinulta onko mukava kylvää nurmikkoa minun siemenillä, ja leikata nurmikkoa minun ruohosaksilla, harata kukkapenkkiä minun haralla, käydä sienimetsällä minun pärekori mukanasi ja istuskella minun istuintyynyilläni?

Välitien asukas

Piikkiön S-marketin edestä saatiin häiritsevät teinit häädettyä soittamalla kaupan ulkopuolella klassista musiikkia. Ei sovi teinin korvaan. Ehkä otettiin myös pahempien häiriköiden vanhempiin yhteyttä. Kannattaa Paimiossakin kokeilla.

Tehosi hyvin

Kiitos seurakunnalle ja kutojille, joiden valmistama kaunis arkkualba oli käytössä lauantaina Paimion kirkossa. Arvokas kirkkotekstiili, kuten myös uruilla soitettu juhlava Varsinaissuomalaisten laulu ja papin selkeä-ääninen puhe lohdutti saattoväkeä.

Kiitos kirkonpenkistä