NASEVAT

0

Muistutan taas. Vuosia sitten Ely olisi maksanut puolet kevytväylästä Tammisiltaan, mutta Paimio päätti käyttää rahat kiertoliittymään Kaaritie/Alvar Aallon tie? Hyvä, että opetetaan ”kumin polttoa” sillä eihän sitä Paimiossa osata.

jarza

Käsi sydämelle, mitä palveluja Paimiossa tarvitset nyt ja jatkossa, ja mitä teet että ne pysyvät?

osta paikallista

Tuskin Sauvossa on julkisivulautakuntaa koskaan ollutkaan? Nämä kohteet löytyvät Saustilantien ensimmäiseltä kilometriltä tien vierestä ja ovat näyttäneet tältä vuosia.

Siistitään, korjataan tai puretaan kokonaan pois

Kaikilla ei ole käsitystä miten lasten ja nuorten valmentaminen eroaa aikuisten valmentamisesta jalkapallossa. Hyvä lasten ja nuorten valmentaja osaa asteittain opettaa pelaajilleen jalkapallossa tarvittavat pelitaidot. Hyvä aikuisten valmentaja osaa sovittaa joukkueensa pelaajamateriaalin, pelitavan ja pelijärjestelmän toisiinsa järkevästi sekä muuttaa taktiikkaa ottelusta toiseen ja tarvittaessa myös ottelun sisällä. Hyviä valmentajia tarvitaan aina, mutta hyvä lasten ja nuorten valmentaja ei ole aina hyvä aikuisten valmentajana, ja päinvastoin. Tämä pätee niin brasilialaisen, portugalilaisen ja suomalaisen valmentajan kohdalla.

Ent. lisenssivalmentaja

Nyt on tosi hyvä valmentaja ja valmennuspäällikkö Rodi PaiHassa. PaiHalla ei tiettävästi ole enää varaa palkata Rodia, kun edustus ei enää maksa osaa Rodin palkasta. Löytyisikö vaikka sponssoreita, jotka tukisivat hienosti alkanutta juniorityötä? Lapset tykkäävät Rodista.

Rahako ratkaisee?

Kiitokset Paimion tk:lle joustavasta toiminnasta 13.9., kun olin hävinnyt viekkaalle veitselle 0-1.

peukalo