NASEVAT

0

Ei Niemenkulmaa saa lakkauttaa. Nyt Kaarina säästötalkoisiin. Mietintämyssyt päähän ja pohtimaan, missä voi säästää ja mitkä hankkeet ovat oikeasti nyt juuri tarpeellisia. Säästökohteita on varmasti monia, mitkä voi jäädä odottamaan tai jäädä pois.

Jäitä pipoon

Suurkiitos ja kunnioitus teille, jotka sairaalan metsät pelastitte. Toivottavasti kaupungin päättäjät edes ymmärtävät hävetä passiivisuuttaan ja sairaanhoitopiiri typeryyttään. Raha tulee rahan luo, jos kantti kestää, mutta kiitoksen ansaitsee nämä rohkeat pelastajat.

kotiseudun keuhkot

Uskomaton lopputulos Parantolan metsien kohtalossa Parantolan Metsät ry:n ansiosta, eri tahojen ymmärtämättömyyden jälkeen.

Arvostan

Hienoa, että sauvolaisilla on silmät avautuneet kaipaamaan kauneutta ympärilleen. Huoliteltu miljöö ilahduttaa ja antaa kunnasta hyvän kuvan. Penkat puhtaiksi pujoista ja pusikoista, kasat ja pressunyssykät pois.

kuntalainen

Kirjoitin puolitoista vuotta sitten Arolantien uusien tonttien puhelinpylväisiin laitetuista sähkötyömainoksista, joissa kerrotaan Episten paikallista palvelusta. Puhelinnumero vie Kurikkaan. Työt olevat alkamassa, joten kannattaisi päivittää tiedot.

Hessuli

Kyllä on pakko vielä näin nasevasti kiittää saamastani erittäin hyvästä ja hyväntuulisesti toteutuneesta hoidosta toipuessani Paimiontk:n vuodeosastolla. Tunsi olevansa tärkeä huolenpidon kohde. Kiitos koko henkilökunnalle ja jaksamista.

Risto Lempinen