TuTo kohtaa Peliitat Paimion jäähallissa

0

PAIMIO

Mestis-joukkueet TuTo Hockey ja Heinolan Peliitat ottavat toisistaan mittaan Paimion jäähallissa perjantaina 6. syyskuuta. Kyseessä on jääkiekon Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelu.

TuTo järjestää ottelun yhdessä Paimion Hakan kanssa. TuTo Hockeyn ottelutapahtumavastaava Janne Ollila on tyytyväinen, kun TuTo pääsee pelaamaan Paimiossa Suomen Cupia.

– Olemme tehneet kesän ajan tiivistä yhteistyötä Hakan kanssa tapahtuman järjestämiseksi. Meille tämä on pitkän suunnittelun tulos. Olemme jo vuosia puhuneet, että harjoitusottelut pitäisi viedä naapurikuntiin, joissa Suomen Cupin ja harjoitusotteluiden vetovoima on hieman korkeampi kuin Turussa.

– Lisäksi hallit ovat pienempiä kuin meidän kotoinen Marli Areena, joten näissä otteluissa saadaan varmasti hyvä tunnelma halliin. Samalla pääsemme näyttämään paikan päälle, mitä Mestis-kiekko on parhaimmillaan. Uskallan väittää, että otteluiden viihdearvo on yhdessä Nuorten SM-liigan kanssa tällä hetkellä Suomen korkeinta.

Vauhdikasta ja viihdyttävää Mestis-kiekkoa on siis luvassa. Paimiolaisittain kohtaamisessa on kiinnostavaa paitsi peli itsessään myös se, että paimiolainen Waltteri Saaristo, 24, on mukana TuTo:n hyökkääjistössä. Saariston kokemukset ensiaskelista Mestiksestä ovat positiiviset:

– Meno joukkueen mukana on maistunut hyvältä. Olemme menneet viime viikot treeneissä todella kovaa, ja nyt päästään mittaamaan tasoa Suomen Cupissa. Se on meille hyvä kenraali ennen varsinaisen kauden alkua, ja olisihan siinäkin kiva edetä aina päätyyn asti, Saaristo tuumii.

Jääkiekon Suomen Cup pelattiin toissa syksynä ensimmäisen kerran 46 vuoden tauon jälkeen. Seurojen palaute on ollut positiivista, joten Jääkiekkoliitto päätti, että Suomen Cup pelataan myös tänä syksynä.

TuTo–Peliitat -ottelu pelataan Paimion OP-Areenalla perjantaina kello 18:30 alkaen. Pääsylipun hinta on maltillinen viisi euroa.