NASEVAT

0

Ihanaa kun S-marketilla on nykyään huomioitu lapsiperheet. Sitä mä vaan ihmettelen, että minkä takia ihminen, jolla ei ole edes turvaistuimia autossa, parkkeeraa lapsiperheille varatuille paikoille. Sen maasturimersunkin voi jättää normipaikalle.

Eikö ego kestä tavallista parkkipaikkaa?

Niemenkulman koulun lopetus Kaarina jatkaa Piikkiön näivettämistä. Toisen koulun lopetusuhka jatkuu. Seuraavana Pontela, kirjasto, terv.palvelut. Näistä on jo käyty keskusteluja. Niemenkulman koulu on tuonut Piikkiöön muuttajia, ei homeongelmia koulussa. Piikkiön asukkaat maksavat jatkuvia homeongelmia. Aikanaan Piikkiötä Kaarinaan masinoivat ovat kirjoittaneet koulun lopettamista vastaan äänien toivossa.

Aikoihin on eletty

Onpa surullista, miksi meidän upean Sauvon kirkkomme iltavalaistus on lopetettu?

”MITÄ”

Hienoa, että Paimio on saanut oman aasialaisen ravintolan, josta saa myös sushia. Tämä on todellinen piristys pimenevään syksyyn!

Sushifani

Sauvon kesäteatterin ohjelmaksi ensi kesäksi Syvä joki samannimisen elokuvan pohjalta. Sopii Sauvoon kuin nenä päähän!

Muualta muuttanut, muualle muuttava

Mielestäni on hyvä että Kunnallislehti ilmestyy kahdesti viikossa. Perjantain lehdestä katson tulevan viikonlopun tapahtumat, joihin on mahdollista osallistua. Kauppojen tarjouksia seuraan lehdestä. Haluan tietää mitä ympäristössäni tapahtuu, mitä on suunnitteilla, säätiedot, alueen yrittäjien esitteleminen, kirkolliset uutiset yms. Odotan lehteä tiistaisin ja perjantaisin ilolla.

Kepo

Niin oli Piikkiössäkin pimeää mutta soitto kaupungille niin valot toimii taas. Miksi tänne lehtien palstoille valittamaan?

Luuri käteen

Sunnuntai-iltana 13.10. kävin Paimion vanhalla hautausmaalla omaisten haudalla. Siellä paloi kynttilä. Torstaina 17.10. kynttilää ei enää ollut. Haudalla on ennenkin tehty ilkivaltaa noin kerran vuodessa joskus useamminkin. En ymmärrä kuka ja miksi?

ihmettelen

LÖYTYNYT

15.10. noin klo 14.45 on löytynyt Paimion Parantolan risteyksestä Paimiossa puhelin, joka edelleen kaipailee omistajaa toimituksessa. Puhelin on poikkeuksellinen, ja hyväkuntoinen, joten kannattaa kysäistä tuntomerkkejä kertoen. Ja edelleen toimituksessa omistajaansa kaipailee Syybyntieltä löytynyt laadukas pyörän lamppu ja myös kävelykeppi!