NASEVAT

0
Niemenkulman oppilaita välitunnilla.

Ajoit motarilta tulevalta rampilta melkoisen häikäilemättömästi eteemme torstaina 17.10 ennen kello neljää iltapäivällä. Onneksi oli ”Ratsunissa” jarrut kunnossa ja kuskin refleksit pelasivat. Muuten siihen olisi jouduttu tilaamaan yhtä jos toista kalustoa paikalle. Sinulle, joka ajelit. No taisi olla joku tummansininen auto. Merkin ei niin väliä Jatkoit siitä Valkojantielle. Ihan vain heitän kysymyksen. Ajoitko eteen tahallasi, piruuttasi vai etkö huomannut meitä? Tuollainen ajotapa voi viedä oman, tai vielä pahempaa: jonkun toisen hengen. Hyvää syksyn jatkoa!

Yhteispelillä se sujuu

Paimiossa jollakin henkilöllä tuntuu olevan jokapäiväinen tarve käyttää polttomoottorikäyttöistä lehtipuhallinta, vaikka lehdet ovat vielä suurimmaksi osaksi puussa. Ymmärrän, jos on kyse kiinteistön hoitajasta. Mutta kun on kyse pienestä pihasta.

Eikö jo riitä

Taitaa Sauvon ainut pelastus olla pakkoliitos, jotta saadaan uudet päättäjät ja virkamiehet. Ei tämä suhmurointi muuten lopu. Toivottavasti ollaan pian kriisikunta!

kuntalaine

Piikkiössä saatiin pelastettua Niemenkulman kyläkoulu. Samoihin aikoihin luin julkitulleita valtakunnallisia tietoja, joiden mukaan kyläkoulujen lakkautukset eivät ole tuottaneet juurikaan säästöjä, mutta innolla niitä on viime vuosikymmenet tehty. Se mitä ne ovat tuottaneet, ovat isot yhtenäiskoulut, opetusryhmät ja keskittymiskyvyttömiä lapsia.

Ja kiusaaminenkin rehottaa

Eikös Kaarinalla ollut jo ostajaehdokas Salvelan kartanolle? Ei vaan kelvannut ja nyt se saa rapistua rauhassa varmaan aikojen loppuun asti. Oliko tässäkin jotain kateutta?

Niin sitä pitää