Haka avasi pistetilinsä peittoamalla Rocketsin

0
Aleksi Sillanpää (kuvassa etualalla) ja Ossipekka Lehtonen ovat olleet tehokkaita kauden alusta lähtien. Arkistokuva.

Paimion Haka saalisti torstaina kauden ensimmäisen voittonsa jääkiekon II-divisioonassa. Haka voitti Loimaalla Rocketsin maalein 4–6. Tehokkaimpina paimiolaishyökkääjinä häärivät ykkösketjun Aleksi Sillanpää ja Ossipekka Lehtonen. Heistä kumpikin naputteli kolme tehopistettä.

Hakan voiton takuumiehiin lukeutui myös maalivahti Joni Järvenperä, jolle kertyi ottelussa 47 torjuntaa. Niistä päätöserässä huimat 24.

Hakan torstai-illan urakkaa helpotti se, että pakistoon on saatu hiljattain uutta tuoretta voimaa: Jyri Varho pelasi ensimmäisen ja Tony Uschanow toisen ottelunsa Haka-paidassa.

Toisesta erästä alkaen ottelun loppuun saakka Haka pysyi vähintään kahden maalin johdossa. Mikään läpihuutojuttu ottelu ei kuitenkaan paimiolaisille ollut, sillä loimaalaisten rynnistys päätöserässä oli kohtalaisen kova.

Hakan viiden ottelun vieraspeliputki jatkuu vielä kahden kamppailun verran. Ensi lauantaina Haka kohtaa Loimaalla VG-62:n ja heti seuraavana päivänä sunnuntaina Rocketsin Loimaalla. Eli kaksi Loimaan-reissua runsaan viikon sisällä.

Sen jälkeen Haka pääsee hetkeksi kotijäälle.

Pitkän vieraspeliputken jälkeinen kotiottelu pelataan Paimion OP-Areenalla lauantaina 26. lokakuuta kello 17.30. Vastustajaksi saapuu RNK Hoci Raisiosta.