Marja Vaiste pyörittää nyt myös Hotelli Helmeä

0
Hotelli Helmi on Marja Vaisteen uusin aluevaltaus.

Lokakuun alusta Turun linja-autoaseman kupeessa sijaitseva Hotelli Helmi siirtyy osaksi Marja Vaisteen omistamaa Tuorlan Majatalo Oy:tä.
– Olen aina haaveillut matkailualasta ja omasta hotellista. Meillä on majoitusta Tuorlassa, mutta jatkossa tarjontaamme kuuluu myös upea kaupunkihotelli Helmi Turun keskustassa, yrittäjä Marja Vaiste iloitsee.
Hotelli on Vaisteelle ennestään tuttu, sillä hän on pyörittänyt Tuorlan Majatalon ja Verkahovin ravintolan lisäksi Turussa sijaitsevaa Helmikahvilaa, joka sijaitsee samassa kiinteistössä hotelli Helmen kanssa.
– Meillä on 33 huonetta, ja ajattelen, että isojen ketjujen rinnalle tarvitaan pienempiä, yksilölliseen palvelukokemukseen panostavia perhehotelleja. Helmi on juuri sellainen.
Marja Vaiste ei suunnittele hotellin toimintaan mitään radikaaleja muutoksia. Kaikessa hotelliin liittyvässä viestinnässä ja markkinoinnissa tulee näkymään sijainti kävelymatkan päässä Turun huikeasta kulttuuritarjonnasta ja upeasta jokirannasta, unohtamatta hyviä liikenneyhteyksiä ympäri kaupunkia ja Suomea.
– Juuri eilen Tuorlan Majataloon poikkesi lounaalle pariskunta, joka kertoi ajaneensa 60 kilometriä hyvän tunnelman, ruuan ja kauniin miljöön vuoksi. Samaa toimintafilosofiaa tulemme jatkamaan Hotelli Helmessä.
– Kahvila Helmi on tuttu kahvila, jonka vanhempi polvi Turussa tietää ja tuntee. Tulevaisuudessa myös hotellimme henkii toivottavasti samaa merkityksellisyyttä niin nuorille kuin vanhoille vieraillemme, Vaiste sanoo.

(Tämän jutun otsikko on muutettu 3.10.2019)