Marjaniemestä odotetaan ratkaisua

0
Marjaniemen saunan seinässä on kehotus kansalaisaktiivisuuteen.

Marjaniemen leiri- ja virkistysalueen kohtalo on ratkeamassa lähiaikoina. Sauvon kunnanhallituksen viimeisimmässä kokouksessa kunnanjohtaja Juuso Alatalo kertoi Paimion kaupungin ja Sauvon kunnan välisestä neuvottelusta Marjaniemen vuokrauksen osalta. Kunnanhallitus jäi odottamaan Paimion kaupungin päätöksiä asiassa.
Marjaniemen omistaa Sauvon kunta, joka on vuokrannut aluetta 1970-luvulta lähtien Paimion kaupungille. Alue on molempien kuntien asukkaiden käytettävissä. Nykyinen vuokrasopimus päättyy ensi helmikuussa.
Paimion kaupunginjohtaja Jari Jussinmäki suostuu kommentoimaan asiaa ainoastaan siltä osin, että Paimio ja Sauvo neuvottelevat asiasta ensi viikon torstaina.
Samana päivänä paimiolaiset käyvät neuvottelemassa myös Karunan Urheilijoiden kanssa, joka hallinnoi Karunan Kalliorantaa. KU:n puheenjohtajan Pekka Virtasen mielestä Kallioranta sopii hyvin leirien pitämiseen; alueella on jalkapallokenttä, lentopallokenttä, parkkitilaa ja tilaa teltoille.
– Lisäksi meillä on sauna, mikä on ehtona leirien pitäjille. Marjaniemen saunahan on käyttökiellossa, Virtanen sanoo.