NASEVAT

0

Muistiko pikku pääsi väärin ”kuminpoltto-tapahtuman” ajankohdan, kun sauhuttelit maanantaina alkuyöstä supermarketin bensa-asemalla? Älä huoli, palkinto tulee varmasti. Muuten, todella ikävää, että pääsi jäi tuollaiseksi.

harmillista

Hienoa, että yhdistys sai hankittua sairaalan metsät itselleen. Kaupungin päättäjät toimivat erittäin järkevästi kun eivät metsiä hankkineet. Kaupungin ei kuulu hankkia itselleen tuottamatonta maaomaisuutta tässä(kään) taloudellisessa tilanteessa.

Kimmo Jalonen

 

Sinulle vanhempi nainen, joka tulit tukevassa humalatilassa 29.9. aamuyöllä 03:30 häiriköimään ja mesoamaan kotimme ovelle Preitilään. Jos ei osaa humalassa käyttäytyä kannattaa pysyä ihan vaan kotona juomassa, eikä pilata ihmisten ja eritoten lasten yöunia ja turvallisuutta. Tuntematon ihminen räyhäämässä aamuyöstä kodin ovella ei ole lapsille mukava tapa herätä. Siinä meni koko perheen yöunet sen siliäntien. Toivottavasti edes häpeät!

Erittäin vihainen äiti

Piikkiön ruska 30.09.2019 voiko kauniimpaa ruskaa olla?

terveisin kuvan lähettänyt TarjaRapo