NASEVAT

0

Hei Räsymatto! Opisto ottaa mielellään lahjoituksia vastaan, mutta mm. matonkuteet kannattaa toimittaa silloin kun opettaja on paikalla opetustilassa. Näin vältytään väärinkäsityksiltä, eikä ainakaan vahingossa mitään heitetä roskikseen.

Paimion opiston rehtori

Kaunis kiitos herramiehelle, joka pelasti katolla matkustaneen lompakkoni maantien laidasta ti 1.10. Pelastit päiväni!

Enää en säilytä lompakkoa auton katolla tankatessani

Valkojantiestä on tullut oikea Hulluuden highway. Nopeudet ovat käsittämättömiä, eikä nopeusvalvontaa ole lainkaan. Tien ylitys suojatielläkin on urheilua kun lähes kantapäille ajetaan. Asialle tulee tehdä jotain ennen liukkaita!

Hulluuden highway

Piikkiössä tarvitaan toinen matonpesupaikka joka luvattin Pontelan viereen! Järjetöntä muutenkin vähentää Kaarinassa yli puolella paikkoja, tuskin suuria säästöjä tulisi.

kesää odotellessa

Tänään, kun suruliputetaan kouluampumisen takia, niin on todella kummallista, että paikoin Suomen lippu roikkuu ihan liian alhaalla tangossa! Olisi syytä opetella se lippu siten hinaamaan tankoon, ettei roiku liian alhaalla! Tosi rumaa katsella sitä! Onhan siihen jotkut säännöt, ne voisivat lipunlaittajat tarkistaa. Nimiä mainitsematta on Vistan raitilla ihan kamalia ”ripustuksia”.

Tuohtunut

Asun keskellä omakotiasutusta Kiusalassa. Viime lauantain ja sunnuntain välisen yön aikana on pihallani vieraillut painava eläin, peto, koska melko kovaan sepeliin on tullut selkeät kynnen/ varpaan jäljet. Mistähän lienee kyse?

Arja Kulmala