NASEVAT

0

Hei vanhempi ”herrasmies” alavistalla! Kerrostalon lipputanko ei ole pissapaikka. Nurmikolla leikkii lapsia. Häpeä.

Kyylä

Nimimerkille Tuohtunut. Kirjoitit surulipuista, kuinka rumasti ne roikkuivat. Tuulettomana päivänä ne todella ” roikkuu ”. Tänne kuitenkin kirjoittelu ei ole oikea paikka. Viittaus Ala-Vistan kiinteistöihin taas antaa olettaa, että kyseessä on kiinteistöhuoltofirma, joka liput hoitaa. Eikö olisi ollut fiksumpaa olla sinne päin yhteydessä kuin kirjoittaa tänne? Hivenen ihmettelen tätä.

Itsekin usein liputtanut , myös surulippuja

Holman keräys Jokelan koululla 3.10. Upea tapa päästä eroon käyttökelpoisesta tavarasta. Mutta rajansa silläkin, mitä roskaa lahjoitukseen antaa. Eikö samalla vaivalla voisi ajaa suoraan jätteiden lajitteluasemalle? Löytyy osoitteesta Muurassuontie 4.

Sinisen sohvan peruna

Erikoinen menettelytapa Marjaniemen leirikeskuksen jatkon suhteen. Kumpikaan kunta ei tuo neuvoteltavaa asiaa julkiseen keskusteluun. Huhuista päätellen vaikuttaa, että Sauvo pyytää niin suuren vuokran, että saa lopulta myydä paikan yksityiselle.

Asukkaiden pitää saada vaikuttaa

Taas vapaana ollut naapurin koira tehnyt jätökset takapihallemme Oinilassa. Voiko sen koiran pitää kiinni, eikä päästää karkaamaan toisten pihoille.

Joku roti

Jos tunnet oheisen kuvan pyörän omaksesi, nouda se osoitteesta Jousikuja 4, kerrostalon pihalta.